fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 1

Even voorstellen ...

Welkom in groep 1

Wij zijn een gezellige groep van 17 kinderen. Op maandag, dinsdag hebben wij juf Petra, op woensdag gymmen wij met juf Alexandra of juf Evi en op donderdag en vrijdag hebben wij ook juf Evi. Ook hebben wij nu een stagiaire in de groep, Jantine. ZIj doet de opleiding voor onderwijsassistent.

Wij spelen altijd buiten met groep 2 en in de middagen komt groep 2 weer gezellig bij ons in de klas, zo kunnen we gezellig met elkaar muziek, sociale vaardighedden, engels en verkeer doen!

Onze belevenissen

Wij zijn dit jaar begonnen met het thema 'Mijn vriendje Rikki'.

Rikki is een lief konijntje dat van alles mee maakt. De methode spreekt alle ontwikkelingsgebieden aan: beginnende geletterd- en gecijferdheid, taalontwikkeling, wereldoriëntatie, muziek, spel en bewegen en de creatieve ontwikkeling. Het accent ligt op de sociaal- emotionele ontwikkeling in groep 1/2 en de thema's zijn: 'anders zijn', 'vrienschap', 'plagen' en 'bang zijn'. 

Na het thema Rikki zijn wij aan de slag gegaan met Sinterklaas en Kerst. Wat vliegt de tijd voorbij zeg! We hebben veel leuke knutsels gemaakt en Sinterklaas is ook bij ons in de klas geweest, dat was een feest. Kerst hebben wij dit jaar in de Open Hof Kerk in Oud-Beijerland gevierd. We mochten allemaal als lammetjes verkleed in onze mooiste kleren. We hebben het 'lammetjeslied' gezongen en geluisterd naar prachtige kerstverhalen en liedjes.

Vanaf januari zijn groep 1 en 2 gesplitst. Dit zorgt voor veel rust in onze groep. Groep 2 mag gebruik maken van het BSO lokaal van Kivido. Fijn hé!  Nu zijn wij bezig met het thema 'nieuwjaar'.

Bij het kopje 'nieuws', onderaan deze pagina, kunt u meer van onze belevenissen bekijken en lezen.

Nieuws van groep 1

Groep 1 heeft nog geen nieuws gepubliceerd