fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 4

Even voorstellen ...

September 2018

We zijn alweer ruim 2 weken aan het werken, leren en spelen in groep 4.
Dit jaar zitten de kinderen van onze groep in een enkele groep. 6 jongens en 10 meisjes. 16 kinderen in totaal.
We hebben al ervaren hoe rustig het soms is in de klas. Super fijn!

In groep 4 worden de hoofdletters aangeleerd, Het rekenen gaat over de tientallen heen en we leren dit jaar de tafels 1, 2, 10, 5, 3 en 4
Ook wordt er veel geoefend met meten tijd en geld. Klokkijken leren we analoog en digitaal. Iets wat U als ouder thuis spelenderwijs veel kunt oefenen. Ook de aangeboden tafels hebben thuis inoefening nodig.

We hebben tot februari een 1e jaars stagiaire in onze groep: Juf Barbara

Groetjes van juf Aria

Onze belevenissen

De tijd vliegt…….

’t Is alweer half januari als ik dit stukje voor de website schrijf. Wat leren we veel en snel. De kinderen van groep 4 groeien letterlijk en figuurlijk! Ze worden al best zelfstandig en kunnen prima samenwerken.  

Er wordt hard gewerkt en dat moet ook want we gaan deze maand beginnen met Leeslink. (De begrijpend leesmethode). Weer een vak erbij dus! Doorwerken, concentreren op je werk en niet te veel kletsen en op je buren letten. “O, wat wil de juf toch veel van ons” hoor ik ze soms haast denken.

Motivatie, daar gaat het om…… Kinderen ervan overtuigen dat ze het niet voor de juf doen, niet voor hun vader en moeder maar voor zichzelf!

Gelukkig is er naast al dat gezwoeg ook tijd voor leuke dingen. Zo hadden we deze week een muziekles met plastic bekertjes……

zie filmpje

 

Nieuws van groep 4

Groep 4 heeft nog geen nieuws gepubliceerd